Радио Милева

„Потресен сум“: Ќерката на Гоца Тржан не го сака презимето од татка си, а еве што има тој да каже!

„Потресен сум“: Ќерката на Гоца Тржан не го сака презимето од татка си, а еве што има тој да каже!

Ќерката на Иван Маринковиќ наводно се откажала од презимето на својот тако, а ријалити учесникот вели дека тоа многу тешко го поднел.

-Со оглед на тоа дека го знам своето дете, не сакам да верувам во тоа. Многу ме потресе од моментот кога слушнав, само за тоа размислував, не сакам да верувам, бидејќи не гледам причина за тоа.

-Познавајќи ја својата поранешна сопруга, има веројатност дека таа влијаела на мислењето на Лена, вели Иван Маринковиќ.

фото:свет.рс

Останати вести од Радио Милева