Радио Милева

Попушти здравјето на Тарабунов: Пејачот легнат во болнички кревет! (фото)

Попушти здравјето на Тарабунов: Пејачот легнат во болнички кревет! (фото)
фото:александар тарабунов/инстаграм

Болеста не бира време и личност, а баш во период на новогодишно лудило и многу забава, пејачот Александар Тарабунов легна во болница.

Настинките се карактеристични за овој период од годината, а Тара како што појасни на Инстаграм, причината за болничкиот третман е „паднатиот“ имунитет.

Александар објави неколку фотографии на своите „стори“ приказни на кои е легнат во болнички кревет и прима инфузија.

Тој е силно момче кое живее здраво, па не се сомневаме дека многу брзо ќе го надмине ова и ќе се спротивстави јуначки.

фото:александар тарабунов/инстаграм

Брзо закрепнување и само јако Тара!

Останати вести од Радио Милева