Радио Милева
став за силикони

Популарната ТВ водителка Весна Дедиќ: „Плаќаш како последна кокошка зa да ги напумпаш устата и градите, зашто сите се’ повеќе се срамат од своето тело, а ниедна од својот мозок“

Популарната ТВ водителка Весна Дедиќ: „Плаќаш како последна кокошка зa да ги напумпаш устата и градите, зашто сите се’ повеќе се срамат од своето тело, а ниедна од својот мозок“

„Немам силикони, им благодарам на мама и тато, што ми заштедија многу пари. Не можам да кажам дека сум ниту ротивник,  ниту заговорник на естетските корекции заради убавина. Едноставно, ако нешто некому му пречи  на нечие тело, нека го коригира. Единствената причина што сум голем противник, а тоа им го велам и на младите девојки, е да сменам нешто на себе, чисто онака! Не знам, јагодиците или да инјектирам ботокси, или што тоа веќе се инјектира? А

ко некј кретен ти рече после неколку месеци врска: „Ми се допаѓа повеќе  девојка која има поголеми гради, или помал нос, или полна уста, а потоа ти, како последна кокошка, одиш, даваш пари пари и ја напумпаш устата, градите, или што и да е, мислам дека тоа е глупост. Сите се срамат од своите тела, а има сè помалку од нив кои се срамат од својот мозок“ – рече популарната ТВ водителка  на кулчтната емисија „Улица Балканска“, Весна Дедиќ.

Останати вести од Радио Милева