Радио Милева
се' за слава

Полусестрата на Кардашијанови со нов скандал: Кендал Џенер пропеа – „Јас имам ваги*а“! (ВИДЕО)

Полусестрата на Кардашијанови со нов скандал: Кендал Џенер пропеа – „Јас имам ваги*а“!  (ВИДЕО)

Како присуствоto во медиумите и скандалите да и се малку, па Кендал Џенер, стана и пејачка, ако воопшто може така да се каже, па се појави во видеото за песната “Чуден петок” на Лил Дики и Крис Браун

Појавата на Кендал во ова видео сигурно ќе се озборува долго време, и како не би, кога камерата ја покажува полусестрата Ким Кардашијан како пее:  „Јас сум Кендал Џенер и имам вагина. О, с*ање, јас имам вагина!“

И за да сето тоа го  направи што поубедливо, Кендал си ги допира градите (морала да биде убедена дека и биле таму), па ѕирнува во фармерките за да види што се крие во нејзините гаќички.

Погледнете го видеото за “Freaky Friday”:

Останати вести од Радио Милева