Живот и Стил
му дојде преку...

Полицаецот му пишал казна за неносење кацига, а момчето полуде, па го фрли моторот од мостот в река (ВИДЕО)

Полицаецот му пишал казна за неносење кацига, а момчето полуде, па го фрли моторот од мостот в река (ВИДЕО)

Жител од Лесковац (Република Србија), изреволтиран од наводното изживување  и птценувачко однесување на сообраќајниот полицаец кој му пишал казна за неносење на кацига додека управувал со веспа, се изнервирал до таа мера, што реши целосно да го искрши моторчето, па на крајот и да го фрли преку мостот во реката Морава.

Не се знае кога е точно снимено видеото, а објавено е овие денови на видео платформата YouTube.