Радио Милева

Подобро му е без неа: Дарко Лазиќ откри како се чувстува по развод со Ана Севиќ!

Подобро му е без неа: Дарко Лазиќ откри како се чувстува по развод со Ана Севиќ!

На прославата на годишнината на Радиша Трајковиќ Џани, Дарко Лазиќ одлучи да им посвети малку време на новинарите и да открие како се чувстува по разводот со Ана Севиќ.

„Првпат по разводот се чувстувам одморено. Многу велат дека изгледам освежено, но така е кога поминувате низ несакани случувања. Заедно ќе ни беше потешко. Денес, после многу време успеав да се одморам, вели Дарко и додава:

„Мислам дека вака е подобро и за неа и за мене, но и за детето. Сега имаме супер однос, се договараме, се е супер, вели Лазиќ

Останати вести од Радио Милева