Мегафон
Тажна вест

Почина познатиот презентер на временска прогноза Трајче Андонов

Почина познатиот презентер на временска прогноза Трајче Андонов

Повеќе македонски портали денеска објавија дека починал познатиот телевизиски презентер Трајче Андонов.

Омилениот „дедо Трајко“ долго време беше заштитно лице на временската прогноза на „Сител“.

Нека почива во мир.