Љубов и Секс

Побарајте од него да ја примени техниката осмица на вас и гарантирано ќе имате врвен оргазам

Побарајте од него да ја примени техниката осмица на вас и гарантирано ќе имате врвен оргазам

Иако можеби ви се чини дека сте ги „пробале“ сите пози, сигурно сте во заблуда. Инспирацијата кога станува збор за сексот никогаш не згаснува, но ако некогаш „заглавите“, сетете се на овој мал трик.

Многу жени имаат проблем да достигнат кулминација со пенетрација, па затоа не е лошо да се концентрирате на клиторисот (кога не поминува низ вратата, се обидувате низ прозорецот). Оралниот секс е вистинскиот начин да се доживее врвен оргазам, но техниката „осмица“ ќе ви помогне да го достигнете многу побрзо.

Можете да ја искористите како предигра, со брз крај, и кога ќе направите пауза, и „ќе го направите главниот дел“, замолете го вашиот драг да ве почасти со уште еден оргазам.

Она што треба да го стори вашиот партнер е да преминува по клиторисот со неговиот јазик како да го пишува бројот осум, на овој начин ќе менувате посилен и послаб притисок, што ќе ви помогне полесно да доживеете оргазам.

извор: Попара.мк