Мегафон
политичар и џентлмен

По убедливата победа во Аеродром, Муцунски ги покани противкандидатите на кафе – еве каква порака испрати

По убедливата победа во Аеродром, Муцунски ги покани противкандидатите на кафе – еве каква порака испрати

„Ги поканив моите противкандидати на кафе дружење за да испратиме порака за обединување кое не само на Аеродром, туку и на цела Македонија ѝ е потребно.

Сè ова го направив со цел да излеземе од оваа состојба во која се наоѓаме и да го подобриме животот на нашите сограѓани.

Секоја идеја, секој проект кој е од интерес на граѓаните ќе го прифатам и реализирам. Аеродром е на сите нас. Заедно да придонесеме за нашето маало“, истакна Муцунски.