Радио Милева

По три години се огласи Славица Чуктераш и ги понижи новите „Ѕвезди на Гранд“

По три години се огласи Славица Чуктераш и ги понижи новите „Ѕвезди на Гранд“
Foto: Dragan Kadić

Српската пејачка Славица Чуктераш учествуваше во првата сезона на „Ѕвездите на Гранд“ кое сега е пред финале на 12-та сезона. Иако во 2004 година не победи, Саша Поповиќ покрај Тања Савиќ, постојано наведуваше дека од нив двете очекува најмногу.

-Тања и јас направивме револуција, што не им успеа на никој после нас двете. Рада Манојловиќ постигна доста, но посебно би ја издвоила Милица Павловиќ, зашто најмногу се труди и има најсериозни намери, коментира Славица.

Foto: Dragan Kadić

Инаку, познатата пејачка најавува камбек на сцената по три години. Паузата ја искористи да се посвети на семејството, сопругот и ќерката Викторија која ја роди во 2016 година.

Останати вести од Радио Милева