Радио Милева
ограбена естрада

По Саша Поповиќ, ограбен и кумот на Александра Пријовиќ, познатиот пејач Аца Пејовиќ (ФОТО)

По Саша Поповиќ, ограбен и кумот на Александра Пријовиќ, познатиот пејач Аца Пејовиќ (ФОТО)
Се чини дека стана речиси секојдневна појава познатите личности да бидат мета на  крадците. Последниот во низата беше директорот на Гранд продукција, Саша Поповиќ. По него и пејачот Ацо Пејовиќ призна дека и тој поминал низ истото.
При гостувањето во утринската програма на Прва телевизија, пејачот спомена дека тој бил цел на крадци кои ги ограбиле и опустошиле неговите лозови насади.

 Го украле целото грозје, ми ги искорнале сите лози и го опустошиле целото лозје. Штетата е огромна, стопостотна“ –  признал пејачот кој наскоро ќе биде сведок на венчавката на Александра Пријовиќ и Филип Живојновиќ, од моминската страна.

Останати вести од Радио Милева