Радио Милева
нова љубов на повидок

По разводот од Дарко Лазиќ, Ана Севиќ во прегратката на овој познат маж! (ФОТО)

По разводот од Дарко Лазиќ, Ана Севиќ во прегратката на овој познат маж! (ФОТО)

Ана Севиќ, по објавувањето на нејзиниот развод од Дарко Лазиќ, не мирува.

Пејачката цело време патува, а синоќа случајно или намерно се најде на Копаоник каде се одржува фестивалот „Музичка недела“. Ана цела вечер уживаше во хитовите на „Магла бенд“, а во еден момент таа беше фатена од фотобјективите во прегратка на фронтменот на групата – Владан.

Тие беа прегрнати, држејќи се за раце, а Ана за оваа пригода беше облечена во посебна гардероба со длабоки расцепи. Насмевките кажуваат повеќе од илјада зборови …
Помислив на стиховите од нашата нова песна „Само вечерва појави се“ и се појавија гледам, некои убави и драги лица тука. Мило ми е што се овде“ – мистериозно изјавил Владан.

Останати вести од Радио Милева