Радио Милева
му се згрози животот

По две тури жешка акција, Маја Маринковиќ отиде да се истушира, па толку ја „изгнаси“ туш кабината што на Филип Цар му се „превртеа цревата“ (ВИДЕО)

По две тури жешка акција, Маја Маринковиќ отиде да се истушира, па толку ја „изгнаси“ туш кабината што на Филип Цар му се „превртеа цревата“ (ВИДЕО)

По два круга жешка акција, Маја Маринковиќ и Филип Цар заминаа во Белата куќа да се истушираат и да се подготват за емисијата „Прашања на гледачите“.

Дамите имаат предност, па Маја прва влезе под тушот. За време на нејзиното туширање, Филип влезе во тоалетот и целосно се шокираше кога виде дека Маја ттално ја „изгнасила“ тушо кабината. Тој остана шокиран од нејзината нехигиена и состојбата која ја затекна, од која на Цар му се „превртеа цревата“ па и го кажа следното:

„Не го очекував ова од тебе. Сега би те убил“ – и рекол Цар.

„Добро, камерата ќе сними“ – врескаше Маја.

„Никогаш не би рекол дека ќе го направиш ова“ – и дофрли Филип, па изненаден, изнервиран и згрозен ги напушти бањата и тоалетот.

Останати вести од Радио Милева