Радио Милева
Доаѓа новиот член

По две деца, уште еден благослов за семејството Роквиќ (фото)

По две деца, уште еден благослов за семејството Роквиќ (фото)

По речиси една година од трагедијата што го растури семејството Роквиќ, кога го загубија Маринко, Никола Роквиќ радосната вест ја дочека со солзи радосници. Имено, неговиот брат Марко ќе стане татко по втор пат.

Сара Остер, сопругата на Марко Роквиќ и влијателен инфлуенсер, на социјалните мрежи ја објави радосната вест дека доаѓа преслатко дополнување во семејството.

Заедно со фотографија со труднички стомак, таа откри дека семејството Роквиќ ќе добие уште еден член.

Со радост ја прими радосната вест Никола Роквиќ, кој е прекрасен вујко на синот на Марко, Деспот, а се радуваше и целото семејство, кое нетрпеливо чека да го слушне плачот на новороденчето, кое ќе донесе нова радост во нивните домови.

фото:Инстаграм

Останати вести од Радио Милева