Радио Милева
конечно е крај?

По долгогодишна врска се отсели од нејзиниот стан: Раскинаа Рада Манојловиќ и Харис Берковиќ (фото)

По долгогодишна врска се отсели од нејзиниот стан: Раскинаа Рада Манојловиќ и Харис Берковиќ  (фото)

По шест години заеднички живот под ист покрив, раскинаа пејачката Рада Манојловиќ и нејзиното момче, пејачот Харис Берковиќ.

Рада Манојловиќ  ja прекинала деветгодишната врска со нејзиното момче Харис Берковиќ и побарала тој да се отсели од нејзиниот стан.

Рада забележала дека многу работи почнале да се земаат здраво за готово во нивната врска, дека ништо не е исто како порано, па му предложила на Харис да се одморат, да се разделат и да видат дали си недостигаат и дали емоцијата сè уште постои или меѓу нив нема љубов туку само навика.

„Забележав дека се плашам од минливост, кога нешто е толку конечно и после тоа нема враќање. Би рекла и дека се плашам од непознатото, она што не можам да го видам и контролирам  изјавила Рада. Не знам зошто порано не го земав животот во свои раце и зошто го дозволив тоа“ -изјавила пејачката која кога гостува во емисии не ја симнува насмевската од лицето.

Фото: Драган Кадиќ

Останати вести од Радио Милева