Радио Милева

„Планирам да заминеме што подалеку од овде“: Тијана и Милан прославија 19 години брак

„Планирам да заминеме што подалеку од овде“: Тијана и Милан прославија 19 години брак
фото: Инстаграм

Тијана Дапчевиќ и нејзиниот сопруг Милан прославија 19 години брак.

Пејачката вели дека не ја слави годишнината на посебен начин туку се труди да ја негува љубовта секој ден, а не еднаш во годината.

„Љубовта ја славиме секој ден, а не еднаш во годината, мислам дека тоа е безврска“ вели Тијана, а на прашањето колку години брак прославила, таа вели:

„Уф, колку сакаш, 19 години наполнивме“.

фото: Инстаграм

Ни во текот на изолација, ведриот дуг не ја напушта Тијана, а на прашањето што ќе направи кога ќе заврши изолацијата таа вели:

„Планирам да заминеме некаде далеку од овде, да уживаме“ вели Тијана.

Пејачката откри како ги поминува и деновите во изолација.

„Вака го поминуваме времето: јадеме, готвиме, повторно јадеме, играме, пееме, пак јадеме, играме карти, ја пишуваме домашната и учиме“ вели Дапчевиќ.

фото: Соња Спасиќ

За потсетување, Милан и Тијана се запознаа на натпревар по кошарка, а од бракот го имат синот Внук.

Останати вести од Радио Милева