Радио Милева
од задоволство до белја

Пијаната учителка се заиграла со своето момче: На Ема и заглавил вибраторот, цело време вибрирал, а обидите да го извади биле попусти!

Пијаната учителка се заиграла со своето момче: На Ема и заглавил вибраторот, цело време вибрирал, а обидите да го извади биле попусти!

Ема Филипс (24) од Велика Британија премногу се заиграле со нејзиниот љубовник, па од тоа што толку многу им се препуштиле на страстите, изгубила контрола врз розовиот вибратор од 18 сантиметри  и тој одненадеж исчезнал во нејзиното меѓуножје.

Ја фатило паника. Чувствувала дека се уште вибрира некаде длабоко внатре, но немало никави шанси да го извади. Попусти биле обидите од околу еден час да се справи со задоволството што пресраснало во неволја, по што и станало јасно дека ќе мора во болница.

И било непријатно да им раскаже на медицинските лица што и како се случило, бидејќи и таа и момчето биле во прилично алкохолизирана состојба. Току биле пијани што дури не можеле да одат сами во болница, па по нив морала да дојдe Брзата помош.

Ема ја подложиле под целосна анестезија, по што лекарите го извадиле вибраторот кој се’ уште „вредно работел“.

На крај медицинскиот персонал  се обидел да и ја врати секс играчката, но таа одбила! Од срам или од страв, да не и се повтори – учителката не објасни!?

Останати вести од Радио Милева