Радио Милева
Духовит зет

Петар Грашо за односот со таткото на сопругата: „Можеше и полошо да биде“

Петар Грашо за односот со таткото на сопругата: „Можеше и полошо да биде“

Долгогодишното пријателство меѓу Тончи Хуљиќ и Петар Грашо беше подигнато на повисоко ниво. Имено, Грашо годинава се ожени со ќерката на Тончи, Хана, а круна на нивната љубов е ќерката која ја добија пред три месеци и ја крстија Алба.

Синоќа во Амиџи шоу гостуваа зетот и свекорот кои отворено зборуваа за нивната врска и како всушност станале роднини од колеги и пријатели.

– Мене секако ми е тежок. Подобро да ми се роднини, а не само да ми биде тежок. Секогаш бевме само фини момци кои зборуваа само за музика – рече Грашо во негов стил и ги насмеа сите присутни во студиото.

– Воопшто е тешко да се разбере. Мојот однос со сите со кои работев. Јас не бирам луѓе што пеат, гледам на се друго, кои му се родители, пријатели. Ова е причината што со некои луѓе работам 20, 30, 40 години – додаде Тончи.

На изјавата на водителот Огњен Амиџиќ дека Тончи не можел да има подобар зет, Грашо уште еднаш ја направи смешна ситуацијата во студиото со својот коментар.

– Можеше полошо, јас не можев полошо – се пошегува Петар.

фото: Пинк принтскрин

Останати вести од Радио Милева