Љубов и Секс

Пет причини зошто мажите сонуваат за анален секс

Пет причини зошто мажите сонуваат за анален секс

Сонот на секој маж е ноќна мора за секоја дама. Аналниот секс одсекогаш бил табу. Психолозите велат дека на припадниците на посилниот пол тоа му е најслаткиот зачин во сексуалниот живот и за тоа имаат пет докази.

1. Аналниот секс е многу поразлично искуство од оралниот секс.

2. Тоа е нов егзотичен зачин на сексуалниот живот. Тоа не е секогаш на менито, па кога станува збор за специјална понуда, мажите силно го посакуваат.

3. Иако не треба да е чудно, но аналниот секс е сè уште табу тема. Не е толку шокантен, но е доволно табу, бидејќи не е вообичаен. Но, тоа што делува малку “лошо” и не дозволено е уште повеќе привлечно за мажите.

4. Нè секој го има доживеано тоа искуство. Тоа е нешто посебно, нешто поразлично.

5. Токму поради овие причини и ретки случаеви, мажите сакаат да го испробаат. Интересно е тоа што некои не ги привлекува помислата за анален секс колку што сакаат искрено и јавно да се пофалат дека веќе го пробале тоа.

извор:точка.мк