Љубов и Секс

Пет начини да ја разгорите страста во креветот

Пет начини да ја разгорите страста во креветот

Ако чувствувате дека вашиот сексуалниот живот е монотон, постојат начини да го подобрите.

Следниве нешта можат да ја променат вашата состојбата.

Овие совети се наменети за женската публика.

1. Сакајте го своето тело

Не можете да избегате од сопствената кожа, па затоа е најдобро да се прифатите онакви какви што сте. Ако не зборувате за вашите недостатоци, партнерот нема ни да ги забележи.

2. Дозволете му да ве гледа

Мажите се возбудуваат од погледот на женското тело. Затоа, користете го она што го поседувате и направете претстава специјално за него.

3. Обрнете му внимание

Како жените, така и мажите имаат повеќе од една ерогена зона. Изненадете го и истражувајте ги.

4.  Изразете ги своите желби и потреби

Дајте му прецизни насоки, без да се срамите.

5. Направете го првиот чекор

Мажите често се жалат дека секогаш тие го прават првиот чекор. Затоа изненадете го партнерот и ќе добиете беспрекорно задоволство.

извор:попара.мк