Радио Милева
порно ријалити?

Перверзии во „Парови“: Орално задоволување без цензура, на очиглед на сите… и учесниците и ТВ гледачите (ВИДЕО 18+)

Перверзии во „Парови“: Орално задоволување без цензура, на очиглед на сите… и учесниците и ТВ гледачите (ВИДЕО 18+)

Додека траеше реалното шоу „Парови“, во едно од дневните изданија гостинка беше проститутката Вида Кокиќ (48) од Лозница, која ги запрепасти присутните гледачи крај ТВ екраните, но и сите учесници на на ова ријалити, а срамниот момент од чинот што о направи се’ уште е вирален на социјалните мрежи.

Имено, Вида тогаш вети дека орално ќе го задоволи Урош Анѓелиќ, внукот на Ера Ојданиќ. Урош го одбил „непристојниот предлог“ бидејќи се срамел од цимерите, но сепак желбата преовладала и…

Урош малку подоцна и пришол на Вида, а потоа таа си го одржала зборот и пред сите му пружила орално задоволство, не грижејќи се за погледите на присутните и со тоа ја згрозила целата јавност.

Еве како изгледал тој „чин на срамот“ или барем… симулацијата на истиот во релното шоу „Парови“:

Останати вести од Радио Милева