Радио Милева
среќна танга

Српската пејачка 20 години ги носи истите гаќички, кога треба да се појави на сцена! (ФОТО)

Српската пејачка 20 години ги носи истите гаќички, кога треба да се појави на сцена! (ФОТО)

Познатата српска поп-рок пејачка призна дека има невообичаен ритуал секој пат кога ќе треба да се појави на сцената.


Имено, Ана Станиќ откри дека има „среќни гаќички“  што ги носи на своите настапи, а она што е уште поинтересно е колку таа долна облека долго и трае.


„Повеќе од 20 години, но јас нив ги носам само на концерти. Фантастично е што тие се’ уште цели“ – изјавила Ана и преку смеа додала: „Тие се црвени со срце“!

Дали Ана Станиќ ја зборува вистината или нашла интересен начин да си направи дополнителен маркетинг, само таа знае.

Од позиција на публика тешко е да се утврди дали е или не е тоа точно, зашто Ана речиси на сите настапи на сцената се појавува во фармерки или панталони!

Останати вести од Радио Милева