Радио Милева
повеќе луѓе на бина отколку во публика

Пеел буквално пред ДВАЈЦА во клубот, Слоба Радановиќ доживеал ДЕБАКЛ

Пеел буквално пред ДВАЈЦА во клубот, Слоба Радановиќ доживеал ДЕБАКЛ

Слоба Радановиќ откри дека на почетокот на својата кариер пеел пред двајца луѓе во цел клуб!

-Ми се случуваше да настапувам само пред двајца! Тоа се случуваше кога почнував да се занимавам со оваа работа. Без оглед на тоа, јас се однесував дека пред мени има 2.000 луѓе. Секогаш давам се од себе, без оглед на тоа колку луѓе има во локалот, изјави Радановиќ и додаде дека никогаш не му се случило да откаже настап.

-Пеам и кога имам висока температура. Никогаш не би побегнал од настап или не би го откажал ако лошо се чуствувам. Во тој случај добро би се наспал, па би излегол пред публиката. Може да сум мртов-болен и два саати да пеам без пауза. Ми се случувало за еден месец да одработам 20 настапи. Тогаш може да ми падне имунитет и да ми биде лошо, но настап никогаш не откажувам, исткна пејачот.

 

 

 

Останати вести од Радио Милева