Живот и Стил

Пазете се од овој хороскопски знак, тој е најголемиот манипулатор

Пазете се од овој хороскопски знак, тој е најголемиот манипулатор

Тие се студени, лукави и пресметани манипулатори што ќе направат да мислите дека сте им најважната личност во светот, а потоа ќе се свртат против вас и ќе ве издадат на најлош можен начин. И во главата и во срцето имаат компјутер и постојано калулираат со мислите и емоциите.

Иако тие може да нaправат да се чувствувате како најважната личност во светот, припадниците на овој хороскопски знак се најголеми манипулатори во Зодијакот.

Девица

Доколку не се вклопувате во она што им е цел, тие ќе ве држат покрај себе некое време додека не ве искористат, а потоа ќе ве отфрлат и ќе се свртат кон оние прилики што им нудат повеќе.

Тие се лажговци и ситничари, постојано приговараат, критикуваат се што постои. Тие не се караат и не го креваат тонот, туку со цинизам ќе „ве тепаат” токму таму кај што ве боли, затоа што пред тоа, добро ве изанализирале и ве проучиле. Тие се опседнати со своето здравје и постојано со себе носат купче разновидни лекови, нешто од аптека, нешто по рецепт од весници.

Тие се прават фини додека не дојдат до постелата, а потоа се претвараат во вистински блудници што ги знаат сите можни и невозможни техники за кои вие до тогаш не сте слушнале. Секако по сексот веднаш брзаат во тоалетот, затоа што правеле нешто валкано, па потребна им е дезинфекција. Ако сакате да ги избркате од себе, удрете по нивните комплекси, затоа што во суштина се страшно несигурни.