Промотер

Павле Камилоски долго го чекаше тој час за да и запее – „Универзумот си работи за нас“ (ВИДЕО)

Павле Камилоски долго го чекаше тој час за да и запее – „Универзумот си работи за нас“ (ВИДЕО)

Пејачот Павле Камилоски  ја промовирше својата нова песна „Универзумот си работи за нас“.

Музиката, аранжманот и текстот ги потпишува неговиот колега и автор,  Александар Тарабунов, кој ја изработил и постпродукцијата.

Песната е визуелизирана со црно-бело видео во режија на Александар Ристевски -Принц.

Во видеото покрај пејачот главната женска ролја ја има и македонската манекенка и топ модел, долгоногата Бојана Нушкова, која повеќе од убедливо и мошне автентично си ја одиграла својата улога.

Во продолжение проследете како звучи и изгледа кога „Универзумот си работи за нас“.

Останати вести од Промотер