Љубов и Секс

Овој вид на секс мажите го обожаваат, а и натаму е табу тема

Овој вид на секс мажите го обожаваат, а и натаму е табу тема

Во мислите за поголем дел од мажите аналниот секс е најслаткиот можен „зачин“ во сексуалниот живот, а еве и зошто.

1. Аналниот секс е целосно поразлично искуство од вагиналниот секс.

2. Аналниот секс е новиот егзотичен „зачин“ во сексуалниот живот. Аналниот секс можеби не би ви бил толку важен доколку сите парови на светот редовно го практикуваат. Аналниот секс не е нешто што секогаш е на „менито“, па кога еднаш ќе се појави во специјалната понуда, мажите не го пропуштаат.

3. Иако не е чуден, аналниот секс и натаму е табу. Не е толку шокантен, но доволно е табу-тема затоа што не е вообичаен. А, затоа што делува малку „злобно“, веднаш ги привлекува мажите.

4. Не го доживеал секој тоа искуство. Поголем дел од луѓето пробале анален секс, а токму тие велат дека тоа е нешто посебно и поразлично.

5. Со оглед на сè што претходно наведовме и што аналниот секс на некој начин го прави редок во сексуалните врски, мажите понекогаш сакаат да го пробаат баш поради тоа.

6. Интересно е тоа што многу од мажите не ги привлекува толку самата идеја на анален секс, колку што идејата искрено ја пофалиле оние кои барем еднаш во животот го пробале.