Мегафон

Овој петок: Владо Георгиев со концерт во летен клуб „Мусандра“ во Скопје

Овој петок: Владо Георгиев со концерт во летен клуб „Мусандра“ во Скопје

Балканскиот романтичар, кршачот на женски срца, неодоливиот шармер и една од најголемите музички ѕвезди во регионот, единствениот Владо Георгиев овој петок, 15.септември 2023 година  на незаборавна вечерна концертна журка во живо во Musandra Summer club – Градски парк Скопје, како дел од уште еден незаборавен настан!

Забава на каква еднаш се присуствува, а долго се памети и раскажува, концерт на кој во еден глас се пејат најголемите хитови на големиот хитмејкер како: „Анѓеле“, „Једина“, „Збогом љубави“, „Жена без имена“, „Живим да те наѓем“, „Хеј ти“, „Искрено“…  Човекот за кого се бара место повеќе, на чија музика се љуби, пее, плаче, пие, радува… Но најмногу и сигурно, одлично се забавува и незаборавно се поминува.

Резервации на тел:  071/250-085…  И побрзајте, зашто резервациите се ограничени!