Вистаграм

Овој инстаграм-профил ни открива како навистина изгледаат парижанките кога шетаат низ град

Овој инстаграм-профил ни открива како навистина изгледаат парижанките кога шетаат низ град

Но, како изгледаат улиците на Париз во остатокот од годината? И, како навистина се облекуваат парижанките? Многу содржини се напишани за нивниот стил, во обид да се демистифицира што го прави нивниот начин на облекување толку посебен. Еден одличен инстаграм-профил ни покажа како навистина изгледаат парижанките секојдневно додека шетаат низ градот.

Профилот на Инстаграм ги документира секојдневните модни изданија на парижанките. Тие можеби работат или не работат во модната индустрија, тие се жени од различни возрасти и со стилови, но она што дефинитивно ги обединува е стилот и фактот дека фотографиите од нивните комбинации се направени спонтано.