Радио Милева

Овој дел од „Ѕвездите на Гранд“ јавноста никогаш нема да го види – Саша Поповиќ објасни зошто

Овој дел од „Ѕвездите на Гранд“ јавноста никогаш нема да го види – Саша Поповиќ објасни зошто
фото: Принтскрин

Регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“ неколку години важи за едно од најгледаните шоуа, а и држи рекорди во гледаност.

Во него имаме прилика да гледаме реазни кандидати кои во неколку минути имаат прилика да с епретстават и да започнат кариера. Жирито кој е составен од Јелена Карлеуша, Марија Шерифовиќ, Драган Стојковиќ Босанац, Ана Бекута, Ѓорѓе Давид и Вики Миљковиќ кои со своите коментари секогаш знаат да бидат различни и интересни, но и да предизвикаат жестоки кавги.

фото: принтскрин

Меѓутоа, директорот на „Ѕвездите на Гранд“, Саша Поповиќ истакна дека не дозволува најжестоките кавги да излезат во јавност.  Тие никогаш не се емитуваат, а како причина се наведува тоа што жирито никогаш не се снима кога одлучува кој од кандидатите во бараж ќе одат во следниот круг.

фото: владимир шпорчиќ

„Треба да се снимаат овде како се колат во баражато за поминување на кандидатите во следниот круг“ изјави Снежана во една емисија, а Поповиќ објасни дека тоа нема да се случи бидејќи не сака да ги слуша.

фото: Драгана Удовичиќ

„Не можам. Тоа не сакам да го слушнам“ изјави Поповиќ.

За потсетување, во оваа сезона на музичкото шоу има и неколку македонски претставници кои стигнаа до петиот круг

 

Останати вести од Радио Милева