Љубов и Секс

Oвие знаци покажуваат дека премногу давате од себе во врската: Најлошо е да повторите едно нешто

Oвие знаци покажуваат дека премногу давате од себе во врската: Најлошо е да повторите едно нешто

Најлошо е да страдате поради љубовта и да ги запоставувате луѓето кои биле во вашиот живот пред новиот партнер

Заљубувањето е прекрасно чувство и период во кој се чувствуваме енергично и среќно, но и време кога го идеализираме партнерот и сите негови маани ги претвораме во доблести.

Ова се знаци кои покажуваат дека премногу давате од себе во врската

Не гледате ниту една негова мана

Ако на сите негови маани гледате како на доблести или, уште полошо, се правите дека не ги гледате, тоа е знак дека не го гледате реално партнерот. Ако сте тип кој ги носи другите луѓе во рајот и се потценува себеси, размислете што се крие зад тоа.

Во ред е да не барате кај партнерот „влакно во јајцето“, но знајте дека не е реално некој да нема маани. На крајот на краиштата, обожавањето некого може да биде нездраво и може да доведе до проблеми.

Ги запоставувате блиските луѓе

Ако мислите дека ќе ви недостасува партнерот ако поминете неколку часа со вашите блиски луѓе, веројатно се лажете. Не сте една личност, па иако добро функционирате кога сте заедно, здраво е секој да има свој живот, пријатели, обврски и хоби.

Најлошо е да страдате поради љубовта и да ги запоставувате луѓето кои биле во вашиот живот пред новиот партнер.