Љубов и Секс

Овие пораки никогаш не треба да се испраќаат на бившите

Овие пораки никогаш не треба да се испраќаат на бившите

Жените често сакаат да им се вратат на бившите партнери кога не разрешиле со своите емоции

Иако наводно ставиле крај, често ги обзема чувство на осаменост или во секој друг бараат нешто од бившиот дечко што би ги привлекло. Во такви ситуации, често се случуваат грешки кои жените ги прават, а тоа е испраќање пораки.

Најдобро би било воопшто да не го направите тоа, но дури и ако веќе сте одлучиле, треба да ги избегнувате овие пораки:

Ми недостигаш

Без разлика дали е вистина, најдобро би било да му кажеште во живо. Обично ова се кажува по некои спомени од убави времиња, но да го мислите така.

Навистина ми е жал

Со оваа реченица всушност го терате да помисли дека целиот ваш живот се врти околу него.

Срцепарателни текстови на песни

Жените често се поистоветуваат со стиховите на песните, но тоа не е причина да му ги испраќате на бившиот. На овој начин ќе избегнете повторно да поминувате низ тешки емотивни моменти.

Мислам на тебе

Ако навистина сте завршиле со бившиот, тогаш никогаш не треба да испраќате вакви пораки. Ќе му дадете сигнал дека сè уште го сакате и тој тоа ќе го сфати буквално.

извор:popara.mk