Љубов и Секс

Овие хороскопски знаци бараат само авантура

Овие хороскопски знаци бараат само авантура

Некогаш ви се допаѓа некоја личност и подготвени сте да бидете со неа, па и на една вечер, само за да ви се исполни сонот. Не заборавајте да ја прашате што е во хороскоп и ќе знаете како да се поставите во таа ситуација.

Понекогаш кај некои луѓе може да се случи авантурата за една вечер да се претвори во среќна и долгогодишна врска, но тоа се мошне ретки случаи. Ова се трите хороскопски знаци што бараат само авантура.

Овен
Кога се работи за додворување, овните секогаш се директни и агресивни. Немојте да го прашувате за дозвола да го бакнете, само бакнете го секогаш кога ќе најдете згоден миг за тоа. Колку посилно ќе му пристапите, толку подобро. Овните се подложни и на комплименти, тие сакаат кога слушаат дека се најпривлечните луѓе на целата планета.
Сепак, слободно можете и да им се спротивставите. За нив расправиите се како афродизијак. На тој начин лесно ќе стасате до неговото срце.

Лав
Ако сакате да го освоите лавот, тоа ќе биде тешка борба. Затоа веднаш ќе ви порачаме да се откажете. Таа личност веќе одамна има заборавено дека спиела со вас, а пораките што им ги праќате за да продолжите да се дружите, нема ниту да ги отвори.

Риби
Рибите сакаат да заведуваат и никогаш во тоа не ги вклучуваат емоциите. Можеби многу подоцна, но и тогаш тоа е под знак прашалник. Тие имаат галантен став, така што секоја девојка за една вечер ќе се чуствува како да е единствена. Тоа е само нивната тактика, со која имаат за цел да ги опуштат партнерките.

извор:нетпрес.ком.мк