Радио Милева
стриптиз сиромаштија

Оваа “Гранд ѕвезда“ се соблекуваше на сцена, па му нудеа да биде стриптизер и жиголо, а тој ги одби понудите па работеше на „буваљак“

Оваа “Гранд ѕвезда“ се соблекуваше на сцена, па му нудеа да биде стриптизер и жиголо, а тој ги одби понудите па работеше на „буваљак“

Жарко Маџиќ се прослави со учеството на музичкото натпреварување „Ѕвезде Гранда“, а остана запаметен по тоа што во неколку наврати се соблече, но и по неговата порно афера. Иако многумина веруваат дека примарна цел на Жарк била да го привлече вниманието кон себе, како и да ги покаже резултатите од напорната работа во теретана, тој го тврди спротивното.

„Се соблеков бидејќи немав пари. Луѓето мислат дека се соблеков за да ги покажам мускулите, тоа не е точно. Всушност, се работи за тоа што немав пари за нова гардероба“ – изјави Маџиќ. Покрај тоа, пејачот откри дека потоа добил непристојни понуди да се соблекува, како што истакна, „еден на еден“, односно да стане жиголо.

„Ми понудија да се соблекувам приватно, еден на еден. Ми понудија да работам како жиголо со придружни работи. Не сакав, не затоа што сум морален, туку мислам дека тоа беше од страв. Се плашам дека сето тоа би ми станало слатко, големи пари и сето тоа, а реалноста е сосема поинаква“ – призна Жарко.

„Потоа работев секакви работи и сакав сето тоа да го поминам бидејќи сакав да почувствувам колку е тешко да се заработат парите кон кои сите се стремиме. Работев  најтешки физички работи, работев на бувљак, на селидби…“ – заклучил пејачот.

Фото: Јутјуб принтскрин

Останати вести од Радио Милева