Радио Милева

Ова се осомничените за нападот во домот на Цеца

Ова се осомничените за нападот во домот на Цеца

Министерството за внатрешни работи во Белград идентификуваше две личности за кои се сомнева дека удариле со автомобилот во вратата на вилата на пејачката.

Поради сомнеж дека извршиле кривчно дело за физички насилство, за осомничените Немања Арсеновиќ и С.М распишана е потрага.

фото; mup.rs

За потсетување, во недела, три автомибили удрија во вратата на вилата на Цеца.

Останати вести од Радио Милева