Радио Милева
ќе им падне тешко

Ова се новите казни на Жељко Митровиќ: Задругарите ќе останат шокирани!

Ова се новите казни на Жељко Митровиќ: Задругарите ќе останат шокирани!

Големиот газда донел одлука да им ги одземе неделните хонорари на одредени задруги, поради прекршување на основните животни правила во „Задруга“.

Дури и врапчињата на гранката знаат дека спиењето во незаконски часови е строго забрането, а Ана Спасојевиќ, Анита Станојловиќ и Валентина Станковиќ не го почитувале ова правило, поради што биле казнети со одземање на неделната плата.


Но, има нов дел од правилата кој налага тоа да не им се кажува на учесниците, туку да дознаат кога ќе излезат од програмата.

Останати вести од Радио Милева