Радио Милева

Ова не се простува: Саша Поповиќ брутално ја навреди Вики Миљковиќ

Ова не се простува: Саша Поповиќ брутално ја навреди Вики Миљковиќ

Саша Поповиќ во најновата емисија на „Ѕвездите на Гранд“, неколкупати ја навреди Вики Миљковиќ која во еден момент го праша зошто така се однесува кон неа.

Кавгата настана поради една кандидатка, за која настана полемика во Гранд.

-Вие сте полуделе, им кажа Марија на останатите членови кои за натпреварувчката Лилјана дадоа „да“.

-Ти не знаеш да пееш, да играш и не знаеш да се облечеш. Немаш х фактор и немаш харизма, како ни енергија. Не си за оваа работа, кажа Јелена. Саша не се сложи, но Вики да и тогаш настана хаос.

-Вики не сака да биде праз и лук, таа сака нешто убаво да кажеш- и кажа Саша на Вики.

-Јас и минатиот пат те прашав кој те плаќа, му одговори Вики.

Меѓутоа, Саша не и воизврати. По настапот на кандидатката, тој продолжи:

-Штета што не го виде ова, да видиш како се однесува на сцена, малку да додадеш од твоите големи хитови, рече и ги изненади присутните.

Останати вести од Радио Милева