Радио Милева

Ова не му требаше: Поранешниот на Розга даде злобна изјава пред камери!

Ова не му требаше: Поранешниот на Розга даде злобна изјава пред камери!

Јелена Розга и Сјепан Хаусер беа во голема љубов која беше ставена до степен на свршувачка, но сепак љубовта згасна.

Пејачката и музучарот никогаш не сакаа да кажат поради што ја раскинаа свршувачката.

Додека Јелена остана доследна на себе дека не дава изјави за тоа, Стјепан имаше лош испад.

Минатиот вторник тој гостуваше на РТЛ, каде на прашање на водителката дали поради напораното работно темпо има проблем со девојката, тој нималку џентлменски одговори:

-Ја ги решив многуте од тие грижи, изјавич Стјепан, а многумина ова го поврзаа со Розга.

 

Останати вести од Радио Милева