Радио Милева
тепачка, па казна...

Ова не може да се види на ТВ: Ана Спасојевиќ физички ја нападна голата Дениз Дејм во бањата (ВИДЕО)

Ова не може да се види на ТВ: Ана Спасојевиќ  физички ја нападна голата Дениз Дејм во бањата (ВИДЕО)

Вчера како бомба одекна веста дека Ана Спасојевиќ е казнета со двонеделен хонорар за агресивно однесување со итна одлука на Големиот шеф во реалното шоу „Задруга 5“.

Имено, Спасојевиќ ја нападна Дениз Дејм во бањата, а сега снимката од пресметката „излегоа на виделина“ поради што Ана итно беше санкционирана со двонеделен хонорар.

„Членовите на ‘Задруга’  донесоа одлука да ја казнат Ана со двонеделен хонорар за агресивно однесување. Поздрав, Големиот шеф“  –  гласеше писмото.

Патем, ова е втора казна во Задругаод почетокот на новата петта сезона во реалното шоу.

Вака изгледаше тепачката помеѓу двете старлети:

Останати вести од Радио Милева