Љубов и Секс

Ова може да го пробате со вашиот партнер, сигуно ќе ви се допадне

Ова може да го пробате со вашиот партнер, сигуно ќе ви се допадне

Се чини дека кинки сексот е мејнстрим веќе некое време, а таквиот секс сигурно не е ванила. Но, дали ванила сексот автоматски се изедначува со лош секс?

Најчестиот пример за таков секс е мисионерска поза во темнина со еден партнер. Значи, рабовите на зоната за удобност обично не се истражуваат како што прават оние кои сакаат малку секс на страна. Можеби ќе слушнете или читате за луѓе на кои им е здодевно нормалното. Зошто е ова проблем за оние на кои им се допаѓа? Накратко: ако се муртете на обичен секс и сакате некоја егзотика, тоа е едноставно затоа што ванилата не е за вас, и тоа е сосема во ред.