Радио Милева

Ова ќе промени сé: Саша Поповиќ најави нови правила во „Ѕвездите на Гранд“ (видео)

Ова ќе промени сé: Саша Поповиќ најави нови правила во „Ѕвездите на Гранд“ (видео)

Во новата емисија на „Ѕвездите на Гранд“, Саша Поповиќ откри дека ќе има нови правила во новата сезона.

„Ѕвездите на Гранд“ се емитуваат речиси една деценија, а од таму излегле добри пејачи кои денеска се едни од најбараните. Поради тоа продукцијата на Гранд донесе одлука која сигурно ќе израдува многу кандидати.

Имено, Саша соопшти дека кандидатите кои ќе стигнат до петиот круг ќе имаат прилика да учестуваат и во следната сезона. А оние кои ќе стигнат до шестиот круг ќе може да потпишат и договор со „Гранд“.

Останати вести од Радио Милева