Радио Милева

Ова го крие од јавноста: Весна Змијанац била во врска со таткото на овој познат пејач!

Ова го крие од јавноста: Весна Змијанац била во врска со таткото на овој познат пејач!

Весна Змијанац важи пејачка која може да се вброи во редот на успешни музичари со богата и добра кариера.

За нејзиниот приватен живот не зборува многу, но сега младата „Ѕвезда на Гранд“ откри детали кои можеби не се познати на јавноста.

Саша Капор во емисијата „Прес претрес“ истакна дека неговиот татко бил во врска со Весна.

„Мојот татко беше во врска со Весна и ја паметам како екстра жена“, изјави Капор.

Тој истакна дека во неговиот крај имал дурштво со кое се играл, но никако не сакал да оди во населбата каде што живеала Весна.

„Таа беше на некоја диета и постојано јадеше некои тревки кои ги мразев. Потоа, со Николија се шетавме по шумата, но ми беше досадно“, вели младата Ѕвезда на Гранд.

фото: Рајко Ристиќ

 

Останати вести од Радио Милева