Радио Милева
први фотографии

Ова и е вториот брак: Се омажи ќерката на Зорица Брунцлик (фото)

Ова и е вториот брак: Се омажи ќерката на Зорица Брунцлик (фото)

Познатата пејачка Зорица Брунцлик од бракот со Љуба Кешељ ја има ќерката Миљана.

Ќерката на пејачката вчера (02.11.2021) заплови во брачните води и го кажа судбоносното „да“ на својот избраник.

Имено, Миљана пред две години стапи во граѓански брак со сопругот, а сега се случи и црковната церемонија.

Меѓу гостите беше и сестрата на Миљана, Злата која пејачката ја доби од бракот со Кемиш, како и братот на младата, Ѓорѓе Тутиќ, синот кој Зорица го доби од бракот со Зоран Тутиќ.

Највесела била Зорица која заиграла оро пред портата и била пресреќна бидејќи ја мажи ќерката .

Инаку, Миљана зад себе има еден пропаднат брак, а од него има ќерка.

фото: инстаграм

Останати вести од Радио Милева