Љубов и Секс

Ова е страшно! Најголемата лага која мажите ја кажуваат во кревет, игнорирајте се пред тоа, ова е суровата вистина

Ова е страшно! Најголемата лага која мажите ја кажуваат во кревет, игнорирајте се пред тоа, ова е суровата вистина

На крајот беа анкетирани повеќе од 50.000 мажи, а резултатите од порталот „Insidehook and Match“ беа споени за да ги откријат омилените секс пози на мажите, нивната љубов кон филмовите за возрасни, што очекуваат за Денот на вљубените, која е нивната најголема лага во кревет и уште неколку пикантерии.

Пози

Омилена поза кај мажите е популарната „каубојка“, со дури 31 отсто од гласовите, а веднаш потоа следи „кучешката поза“, која ја претпочитаат 29 отсто од анкетираните припадници на посилниот пол. Иако се чини дека се егзибиционисти и истражувачи во врските, само 2 отсто од анкетираните мажи се одлучиле за стоечки сексуален однос.

Љубовта кон филмовите за возрасни

Околу 82 отсто од мажите редовно гледаат порно филмови! Интересно е што дури 49 отсто од нив веруваат дека тоа нема никакво влијание врз нивните лични способности во кревет, а 15 отсто признаваат дека филмовите за возрасни создале нереални очекувања во нивните односи.

Зачестеност на сексуалниот однос

Дури 52 отсто од слободните мажи имаат секс барем еднаш месечно, во споредба со 82 отсто од мажите во врска!

Романтичари

Денот на вљубените го слават 72 отсто од мажите, но дури 69 отсто очекуваат односи на тој ден!

Лага

Најголемата лага која мажите ја кажуваат во кревет е дека сакаат врска и тоа во 48 отсто од случаите, додека 19 отсто од испитаниците признаваат дека ги лажат девојките дека се сингл, дури и ако не се.

Извор: Попара.мк