Радио Милева
најголема поддршка

Ова е сестрата на Тања Савиќ: Билјана е физички многу слична на пејачката, само што не е на естрадата и не сака да се експонира во јавноста (ФОТО)

Ова е сестрата на Тања Савиќ: Билјана е физички многу слична на пејачката, само што не е на естрадата и не сака да се експонира во јавноста (ФОТО)

Познатата српска фолк пејачка Тања Савиќ има сестра Билјана, која за разлика од неа избрала да живее поинаков живот далеку од јавноста.

Имено, Билјана води дискретен живот, а од неодамна повторно живее со Тања и нејзините синови во Смедерево, па пејачката одвреме-навреме споделува заедничко видео или фотографија со неа.

Тања и Билјана изгледаат многу слично, па неретко се случува да ги збунат луѓето, а музичката ѕвезда повеќе пати изјавила дека нејзината сестра и е најголемата поддршка во животот.

„Мојата среќа, мојата радост. Мојата најголема поддршка. Сестра“ – сподели еднаш Тања на социјалните мрежи. 

А дали навистина толку личат една на друга и која е поубава, односно која повеќе ви се допаѓа, одлучете сами.

Останати вести од Радио Милева