Љубов и Секс

Ова е единсвениот начин да предизвикате женска ејакулација

Ова е единсвениот начин да предизвикате женска ејакулација

Рецептот е многу едноставен. Сакате ли вашата драга за време на сексот да ејакулира, возбудете ја, но не и давајте да го достигне врвот.

Секако, мора да би биде јасно дека тоа полесно ќе се случи ако сте со жена во некоја подолга врска. Денешните жени обично преферираат да го зграпчат првиот оргазам кој им се нуди и ќе бидат многу незадоволни ако престанете да го правите тоа што им одговара, промените темпото и слично.

Многумина и понатаму мислат дека жените се „алпинистки“, кои се полесно но сигурно го достигнуваат врвот и дека секоја грешка  може да го спречи оргазмот. Што значи, само ако жената е апсолутно сигурна дека во секој момент може да го достигне оргазмот, ќе биде доволно опуштена да почека да ја возбудите онолку колку што е потребно.

Универзален рецепт нема – со секоја дама морате да имате индивидуален пристап. Внимавајте да имате доволно време и волја, да сте одморени, и никако да нема притисок помеѓу двајцата. Запаметете дека секоја женска ејакулација е нешто што не може да се планира и не мора да се случи секој пат, па ако еднаш се случило а друг пат не, тоа никако не значи деградација.

извор:пресс24.мк