Радио Милева
Поинаква

Откриени детали за посебниот однос на Кејт Мидлтон кон персоналот во кралската палата

Откриени детали за посебниот однос на Кејт Мидлтон кон персоналот во кралската палата

Поранешниот вработен во кралското семејство, Грант Харолд, работел за кралот Чарлс Трети седум години и за тоа време запознал повеќе членови на кралското семејство. Посебен впечаток му оставила Кејт Мидлтон, за која вели дека не е како остатокот од семејството.

„Ми се допадна тоа што Кејт, како девојка на принцот и пред да стане член на кралското семејство, често го поминуваше времето со мене и со другите членови на персоналот и беше многу љубезна, пријателски настроена и забавна, постојано се шегуваше“, рече Харолд.

Особено му се допаднало како таа се однесува кон персоналот на дворот, но и нејзиниот однос кон Вилијам.

Тој бил сведок на различни семејни моменти и работел во периодот кога Вилијам и Кејт ја започнуваа својата врска, односно по враќањето од Универзитетот во Св. Ендрјус, кога двајцата имаа по 19 години, и нема да каже ништо друго освен пофални зборови за убавата принцеза.

фото:Инстаграм

Останати вести од Радио Милева