Радио Милева
вредна мама

Омилено место во срцето на домаќинката: Анѓелка Прпиќ покажа колку и е важна кујната во домот (фото)

Омилено место во срцето на домаќинката: Анѓелка Прпиќ покажа колку и е важна кујната во домот (фото)

Домот на Анѓелка Прпиќ е одлично уреден, но една соба и е особено драга.

А сепак, од целиот дом, на кој Анѓелка посветено работеше, а кој изгледа како да е од престижни светски списанија за внатрешен дизајн, едно ќоше зазема посебно место во срцето на домаќинката.

Сега Анѓелка ја покажа својата кујна и на многу жени им застана здивот. Совршено опремен со модерна технологија и со доволно простор за складирање.

Во средината на кујната има остров кој служи како работна површина, каде Анѓелка подготвува разни задоволства за своите миленици Јакша и каша за Чарна.

Од друга страна, модерниот остров може да послужи и како бар каде што можете да ручате, а е одличен начин да заштедите простор.

фото:Инстаграм принтскрин

Останати вести од Радио Милева