Љубов и Секс

Огнена поза за незаборавен секс – искуство кое ќе го паметите

Огнена поза за незаборавен секс – искуство кое ќе го паметите

Никогаш не е доцна да промените нешто во сексуалниот однос со цел малку да го зачините. Па, доколку сакате да испробате нешто ново со вашиот партнер, тогаш ви препорачуваме огнена поза која можете да ја практикувате каде било во вашиот дом.

Седнете на пулт или стол и вашиот партнер нека стои завртен кон вас. Неговите нозе треба да бидат нежно свиткани и разделени. Ставете ги рацете на неговите рамена, а тој нека ги постави своите раце на долниот дел од вашиот грб. Лесно подигнете ја десната нога и потпрете ја на неговото лево рамо, а потоа подигнете ја и левата нога и потпрете ја неговото десно рамо.

Зошто ќе ви се допадне оваа поза? Поголемиот дел од мажите не се толку флексибилни и мислат дека виткањето на колената е Олимписки зафат, па токму затоа и во нивните очи ќе изгледате како секс божица.