Радио Милева
огнена

Оди, па познај ја: Теа Трајковска неодамна ги зголеми усните, а сега направи уште една драстична промена на изгледот (фото)

Оди, па познај ја: Теа Трајковска неодамна ги зголеми усните, а сега направи уште една драстична промена на изгледот (фото)

Пејачката Теа Трајковска би ја опишале како русокоса, бидејќи откако е на сцената кога изгледот е во прашање, најмногу ја препознаваме по русата коса.

Во долга или куса варијанта, Теа е бомбастична русокоса која периодов даде на знаење дека воопшто не им се плаши на промените.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEA (@theatrajkovska)

Кога го промовираше синглот „Гори“, во склад со тематиката, таа ја обои косата во огнено црвена кон портокалова, но набрзо потоа и се врати на својата сигурна зона кај русокосите.

Неодамна Теа се реши да влезе и во редот на конформистките кои имаат зголемиени усни, па тогаш им се пофали на своите следбеници со новината на себе.

Дојде и новата 2023-та година, а со новите почетоци, доаѓаат и нови промени, стари и проверени за Теа, но сепак нови.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEA (@theatrajkovska)

Имено, таа поврорно ја обои косата во впечатливо портокалова од која е магнет за погледи.

Со новите усни, а и новата фризура, тешко би ја препознале.

Важно е едно, таа да ужива во тоа, а очигледно е така!

фото:Инстаграм/Теа Трајковска

Останати вести од Радио Милева