Радио Милева
гласен оргазам

Од жестокиот секс на Мики и Надежда воздишките на задоволство се слушаа и надвор од „Задруга“!

Од жестокиот секс на Мики и Надежда воздишките на задоволство се слушаа и надвор од „Задруга“!

Минатата ноќ, Мики Ѓуричиќ и Надежда Биљиќ повторно имаа жестока партија секс во делот на дворот на „Задруга“, за кој се проценува дека не бил покриен со камери. Двајцата го користеа моментот кога задругарите беа преокупирани со нешто друго, потоа разговараат малку за Бенет Чолак и ги коментираа  неговите провокации на сметка на Надежда, а потоа почна жешката акција!

Овој пат, Мики и Надежда имаа толку жесток секс, што гласните воздишки се слушаа и во соседството. По ова, на излегување Мики рече: “Нема веќе да го направиме тоа повторно, ова е последен пат!”, па се насмеа, на што надежда премолче и му возврати со едно „Ајде, чао“!

Погледнете ја најжестоката акција во “Задруга“ досега на Мики и Надежда (од 4:30 минути, додека во 06:31 актерите се  сосема голи):

 

 

 

 

Останати вести од Радио Милева